10.8.12

TARRACO FOW II


TARRACO FOW II
2on Torneig de Flames of War a Tarragona.
15 de setembre del 2012.

Organitzat per el club Fowtarna: Grup d'amics de Flames of War de Tarragona, i AJJRET: l'associació de jugadors de Rol de Tarragona.

Bases:

Cada jugador juga 3 partides amb una única llista de 1500 punts. Dos partides al matí i una a la tarda, amb un temps màxim per partida: 2h i 30 minuts. El torneig començarà a les 9:30h del dia 15 de Setembre.

Període de joc: Late, només llistes oficials dels llibres: Red Bear, Grey Wolf, Turning Tide, Hell's Highway, A Bridge Too Far, Dogs & Devils, Cassino, Blood, Guts, & Glory, i Devil's Charge

S'utilitzarà el reglament V3 del joc, i és jugaran els següents escenaris de forma consecutiva i per aquest ordre: Dust up, Hasty Attack, i Free-for all. És donara a tots els inscrits una copia explicativa de cada escenari, així com informació addicional sobre el torneig.

La classificació serà individual per participant, aliats contra eix, la victòria té un valor d'un punt, i 0 punts per les derrotes i els empats. Per determinar els desempats primer és tindran en conte els punts de la pròpia partida segons el sistema de puntuació “Fair fight”, després els “HQ” destruïts, i per últim els “platoons” destruïts.


Nota Terreny:

Tota la escenografia serà com a fow , però excepte la visibilitat als turos: al posar al menys amb la meitat de la figura ( tancs) i/o peana d´infanteria/canons , des de aquella posició es veu a l´altre cantó i ells son vistos amb conceled.
  • Totes les cases i edificis tindran una sola planta d'alçada de 10 cms fen una ombra de la mateixa allargada ( 10 cms) , igual que els boscos que tindran 10 cms d d'alçada .
  • Un turó tapa un altre turo o bosc i viceversa , els edificis tenen la ombra de 10 cms.
  • Les vies, els camps de blat, i el turons senzills seran: “slow going”.
  • Els turons escarpats de la casa Battelfront seran difícils .
  • La figura que representa les vinyes seran com un mur baix ( difícil )
  • Tots els boscos difícils.
  • Els grans edificis de runes seran àrea de runes , tots ells molt difícils , dona conceled , bullet prof i no es pot posar artilleria.

Inscripcions:

La data límit per les inscripcions és el dia 9 de Setembre, és pot formalitzar via web a través del seguent formulari: (en construcció)

O bé per email a: fowtarna@gmail.com

Cal indicar l'exèrcit escollit per el jugador, i abans del darrer dia d'inscripció també cal enviar la llista a: fowtarna@gmail.com per que sigui revisada abans del torneig, per part de la organització.

El preu de la inscripció és de 5€ per jugador, i s'ha de fer efectiu abans del darrer dia d'inscripció, un cop enviada la inscripció és donaran les indicacions pertinents per fer l'ingrés de la mateixa. La recaptació de les inscripcions serà destinat a premis per els participants.

Bona Sort !!!


Fowtarna 2012

1 comentari:

Magí ha dit...

Ja em tancat l'inscripció, amb un total de 14 participants. Us desitgem bona sort dissabte a tots els participants, podeu veure la llista de participatns a:

http://ajjret.es/tarracofow/participantes.php