28.10.11

Kursk a les Borges
Aquest cap de setmana pasat vam poder gaudir de la 2a Fira de Modelisme i Wargames que és celebrava a les Borges Blanques (Les Garrigues), els companys del Fowtarna vam fer una Demo de Fow durant tot el diumenge.Probablement el que més ens va impactar va ser el diorama en 20mm de la batalla de Kursk, llargament comentat entre nosaltres, amb una espectacular zona annexa de rereguarda, i una part on hi havia els combats, totes dues zones perfectament i espectacularment cohesionades. Un gran treball de escenografia sens dubte, amb multitud de detalls.

No cal oblidar la gran quantitat de diorames, partides de jocs de taula, miniatures, la important i destacada participació dels grups de recreació, etc... que van donar color i forma a una Fira que vol ser un referent a Catalunya.


En nom del club Fowtarna, i del nostre patrocinador: Valkyrie Board Games (www.valkygames.com), volem donar les gracies a l'organització per la bona acollida que vam rebre, esperem amb ganes poder estar presents el proper any.Podeu veure més imatges a la nostra galeria:
https://picasaweb.google.com/fowtarna/2aFiraDeModelismeIWargamesLesBorgesBlanques#

Magí Valfagó
Fowtarna 2011