25.9.08

Benvinguts a FOWTARNA


Bones, som un grup d’amics de la província de Tarragona afeccionats al joc de miniatures Flames of War, ambientat en la Segona Guerra Mundial, alguns de nosaltres amb una dilatada experiència, i d’altres com el creador d’aquest blog, recentment incorporats al joc.

Aquest blog vol ser un punt de trobada de tots els afeccionats de la provincia, de informació i canvi d’impressions sobre el joc Flames of War.

Encetem doncs, aquesta nova iniciativa amb molta il·lusió, i us donem la benvinguda i us convidem a participar-hi.

FOWTARNA

8 comentaris:

Enrik ha dit...

Eissss gent! Primer de tot felicitats pel recent club! som 3 de terrassa que esperem algun dia poder vnir per tarraco a fer alguna batalleta :P

Per cert no coneixem cap expert en flame... aixi ke estem començant.. alguna alma caritativa per xerrar per msn? Enrik_ps@hotmail.com

FOWTARNA ha dit...

Merci, quan volgueu fem una batalleta o bè veniu a veure`n una, normalment juguem els dissabtes o diumenges a la tarda.

El tema messenger el tinc una mica aparcat, sabent la teva adreça si puc un dia entro i xerrem, jo tot just me iniciat en el tema, fa un parell de mesos, amb soviètics.

Alguns de la cola son veritables experts, si teniu qualsevol dubte no dubteu a preguntar.

fins ara,

Fowtarna

Enrik ha dit...

Moltes Gracies camarada nosaltres som 3 ( alemanys, Russos, usa ) pero estem molt veds encara, algun cap de setmana ens animeme i venim a xerfardejar que segur naprenem mes :) de la ajuda per msn es basicament dubtes al formar lexercit :P haviam si xerrem!
Salud!

stug ha dit...

Hola , que bones les fotos , la del T-34 sortint de la fabrica fa por i tot si fosis un soldat .

stug ha dit...

Hola als de Terrassa, i que els deus dels daus os siguint "propicios".
salut

stug ha dit...

Que emocionant ja a sortit els aparallaments de la lliga catalana,
tant de petir per si ma tocava un angles per Churchills si un rus per el grand nombre de t-34 va i ma tocar un usa , tindre que replantagar tota l´estructa mental sobre les llistes.Els usa tenen una grand infanteria i els malaits "TANK DESTROYER" que son un verdader mal son pels Germans.
salut

stug ha dit...

Hola,fantastiques les fotos ,molt bones ara quant envie el Jose els comentaris de la partida tindran mes vida ja que eran fotos en plena accio .

stug ha dit...

Hola la primera foto del desplegament es molt bona.