28.10.14

II Torneig de Fow Ciutat de Reus






























Us convidem a participar en el segon torneig de Fow de Reus que és celebrarà el 13 de desembre a les instal·lacions de e l'Associació de Jugadors i Jugadores de Rol de Reus: AJJRR, amb el patrocini de Minairons Miniatures que també serà present el dia del torneig amb venta i exposició de productes.

També us recordem que podeu fer el seguiment de les inscripcions al foro: Wargames Spain, en aquest enllaç:


A continuació us deixem amb el resum de les bases del torneig, per rebre el reglament complert podeu demanar-lo a: fowtarna@gmail.com


Bases:

Període i punts: Late 1500

Llistes: 
Dels llibres oficials: Red Bear (revisat), Grey Wolf (revisat), Desesperade Mesures, Atlantik Wall, Overlord, els dos llibres del Market Garden , Blood, Guts, & Glory, Forces, Devil's Charge, Nuts, Remagen, Road to Rome i Fortress Italy. És permet utilitzar warriors.

Rondes i missions:
És jugarán per aquest ordre en cada ronda les següents missions: “Sostener la línea” (defensiva, pàg. 280), “Encuentro fortuito”(Equilibrada, pàg. 277), “Ataque precipitado” (mòbil, pàg. 284). Cada jugador juga 3 partides, dos partides al matí i una a la tarda, és realitzarà sorteig per els aparellaments de la primera ronda on no podran coincidir jugadors del mateix club, i en les següents serà determinat per sistema suïs.


Premis:

1er Premi: Val de compra de 50 euros a Minairons Miniatures.
2on Premi: Val de compra de 25 euros a Minairons Miniatures.
3er Premi: Val de compra de 10 euros a Minairons Miniatures.

També és donaran altres premis a la resta de participants.


Inscripcions:

El nombre d'inscripcions està limitat a 24 jugadors.

El preu de l' inscripció és de 10€, i gratuïta per els socis de la AJJRR, cal enviar un email a: fowtarna@gmail.com on és donaran els detalls per fer el pagament, el pagament cal fer-ho abans del dia 1 de Desembre. En l' inscripció cal indicar:

  • Nom i cognoms del jugador
  • email i Telefon Mòbil
  • Nick o pseudònim, aquest s'utilitzarà per identificar-se al foro Wargames Spain on també és farà un seguiment de les inscripcions.
  • Club o associació a la que pertany si és el cas
  • Facció de l'Exèrcit amb el que participarà

Les llistes dels exèrcits hauran de ser enviades abans del dia 1 de Desembre perque siguin comprovades per l'organització, també a: fowtarna@gmail.com


Organitza:
Club Fowtarna: secció de Flames of War de l'Associació de Jugadors i Jugadores de Rol de Reus AJJRR.

Amb el patrocini de:


Salut i sisos,

Magí