10.9.13

Noves minis per Guerra Civil Espanyola

Al començar aquest estiu organitzàvem una partida de demostració de fames of war de Guerra Civil Espanyola amb minis de 20mm, conjuntament amb Minairons Miniatures, dins del marc de la 3a Fira de Modelisme i Wargames de les Borges Blanques, veure entrada d'aquest mateix blog titulada: Gandesa 38. En aquest esdeveniment vam utilitzar miniatures i vehicles de més de mitja dotzena de marques diferents, com: RH Models, Bum, UM, Irregular, Minairons, entre d'altres, tot plegat una amalgama de fabricants tan en plàstic com amb metall.

Però avui ens volem centrar en la empresa catalana: Minairons Miniatures (http://www.minairons.eu), aquesta empresa que tot just aquest mes compleix un any, i que ja té a la venta un important catàleg en plàstic de tancs i vehicles a diferents escales ara aposta per la posada en marxa de miniatures en metall de 20mm, sens dubte una gran noticia per els afeccionats a aquest període i al modelisme de miniatures en general. La primera entrega anunciada fa poc més d'un mes al seu blog, fa referencia a un grup de quinze soldats d'infanteria republicana, dissenyats per Juan G. Bautista.

Us deixem a peu d'aquesta entrada amb l'enllaç de la mencionada noticia, on podem veure també els primers esbossos, esperant ben aviat veure-les a la venta. Des de Fowtarna doncs, només ens resta encoratjar aquesta iniciativa: endavant! Ni un pas enrere! :)

Salut i sisos,

Magí
Fowtarna 2013


Enllaç al Blog Minairons Miniatures: