27.1.09

Trobada de FOW a Mollet del Vallès

Fowtarna és va traslladar aquest diumenge pasat a Mollet del Vallés per fer una KDD amb els amics del Club “Consejo de Sabios”, pel matí vam jugar fins a 4 partides individuals i simultàniament, al escenari Screening Action ( escenari no oficial), que ens va servir d’entrenament i pressa de contacte amb el que serà un dels escenaris que jugarem el mes que ve dins a la lliga Catalana de FOW.

Després d’un bon àpat, a la tarda ens vam disposar a fer una macro batalla Free for all amb reserves, tres exercits contra tres, de 1750 punts cadascun, en una mateixa taula de 120 X 360. Els aliats formats per dos jugadors amb soviètics i un amb americans, contra tres jugadors amb companyies alemanyes. Tot i no poder finalitzar la partida, els 6 torns disputats i la magnitud de la batalla va ser molt interessant.
Un encontre on vam poder aclarir algunes interpretacions i detalls del reglament, intercanviar impressions, comentar aspectes del joc, i gaudir del Flames of War.
Des de Fowtarna volem donar les gràcies per la bona rebuda de la gent de “El Consejo de Sabios” , esperant en un futur pròxim repetir la experiència.



Fowtarna 2009

2 comentaris:

stug ha dit...

Hola , com a participant va ser un dia fantastic per disfrutar d´aquest joc i sobretot de la companyia dels amics del club de Mollet.

records a tots.

Anònim ha dit...

Idem. Va ser una molt bona experiència.

Han quedat molt fermes algunes de les fotus dels yankis, la del canó el jeep... etc...

Salut,

Magí