28.5.15

Reviu la Història: El Dia D



Salutacions,

Ens plau informar-vos que l'Associació de Jugadors i Jugadores de Rol de Reus realitzarà el proper dissabte 13 de juny una nova sessió l'activitat Reviu la Història: didàctica de la història a través dels jocs de taula.

Aquesta sessió portarà el títol EL DIA D i es centrarà en els aspectes polítics, militars i culturals del període històric de la 2a Guerra Mundial (1939-1945), amb motiu del 70è aniversari de la finalització d'aquest conflicte bèl·lic. Es realitzaran activitats relacionades amb a diversos jocs de taula ambientats en aquest període històric:

- Jocs de Miniatures (de 9 a 19h): Partides de demostració i Torneig Interclubs de Flames of War (de 9 a 19h) un wargame històric que permet representar batalles de la 2a GM amb  miniatures d'escala 1/100. Amb la col·laboració de Minairons Miniatures i Salvia Distribución.

- Jocs de rol (de 17 a 21h): Partides d'iniciació a diversos jocs de rol ambientats en la 2a Guerra Mundial: Hitos, V20, Mago, Comandos de Guerra, entre d'altres. Amb la col·laboració de Nosolorol Ediciones.

- Jocs de tauler (de 17 a 21h): Partida de demostració al joc de tauler tàctic de la 2a Guerra Mundial Combat Commander Europa, entre d'altres. Amb la col·laboració de la botiga Hobby Miniatures de Reus.

Totes aquestes activitats aniran acompanyades d'explicacions històriques i curiositats sobre el període, així com també una exposició de militaria i exhibició de material audiovisual relacionat.


L'activitat tindrà lloc al local de l'AJJRR (C/ Eduard Toda 12, Reus), i us podreu inscriure gratuïtament enviant un correu electrònic a l'adreça rolreus@gmail.com . Us convidem a participar en aquesta activitat per aprendre Història d’una manera alternativa i engrescadora.


Associació de Jugadors i Jugadores de Rol de Reus
C/ Eduard Toda 12 baixos esquerra, 43204 Reus.
Tel./Fax: 977 12 82 46
Twitter: @AJJRR
FB: Associació de Jugadors i Jugadores de Rol de Reus
rolreus@gmail.com / info@ajjrr.org
www.juegaarol.com / www.ajjrr.org