28.10.11

Kursk a les Borges












Aquest cap de setmana pasat vam poder gaudir de la 2a Fira de Modelisme i Wargames que és celebrava a les Borges Blanques (Les Garrigues), els companys del Fowtarna vam fer una Demo de Fow durant tot el diumenge.















Probablement el que més ens va impactar va ser el diorama en 20mm de la batalla de Kursk, llargament comentat entre nosaltres, amb una espectacular zona annexa de rereguarda, i una part on hi havia els combats, totes dues zones perfectament i espectacularment cohesionades. Un gran treball de escenografia sens dubte, amb multitud de detalls.

















No cal oblidar la gran quantitat de diorames, partides de jocs de taula, miniatures, la important i destacada participació dels grups de recreació, etc... que van donar color i forma a una Fira que vol ser un referent a Catalunya.


En nom del club Fowtarna, i del nostre patrocinador: Valkyrie Board Games (www.valkygames.com), volem donar les gracies a l'organització per la bona acollida que vam rebre, esperem amb ganes poder estar presents el proper any.



Podeu veure més imatges a la nostra galeria:
https://picasaweb.google.com/fowtarna/2aFiraDeModelismeIWargamesLesBorgesBlanques#





Magí Valfagó
Fowtarna 2011

3.10.11

Demo-Fow a Reus

















Aquest Dissabte pasat, a la tarda, vam ser presents a les Jornades de Rol i Estratègia de Reus, on vam fer una demo de Fow, una primera introducció al joc i a la seva mecànica. A càrrec dels mestres del Fowtarna: Toni Montseny i José fuentes, que van representar algunes accions del joc, com l'assalt, tirades de combat, moviments, etc...
















El nostre patrocinador de la demo, la tenda: Valkyrie Board Games (www.valkygames.com), també va ser present amb stand de productes.

























Gracies a tots per assistir, i un especial agraïment a l'Associació de Jugadors de Rol de Reus, per deixar-nos gentilment l'espai per efectuar aquesta introducció al joc.



Fowtarna

2011