20.9.11

Resultats Tarraco Western Front













A les 10 del matí va començar el Torneig de FOW: Tarraco Western Front, per una banda els aliats del Club Consejo de Sabios, de Mollet del Vallés, i per l'altra el club local: Fowtarna amb alemanys. Després del sorteig de taules i aparellaments, van començar els combats en una primera ronda demolidora per els kartofens, amb dos victories per 6 a 1, i una derrota per 4 a 3, així doncs els locals se les prometien felices, però tot just, lluny de la realitat, els companys del Vallés, recuperats del “jet lag” :) van anar recuperant-se en les posteriors rondes, la segona ronda van guanyar tots els aliats, no sense dificultat: 4 a 3, 4 a 3, i 5 a 2. La 3a ronda va ser definitiva, tots els resultats van ser de 6 a 1, dos d'ells per els aliats.


En el global total de punts per equips, la victorià va ser per el Consejo de Sabios, per 31 a 30, només un punt de diferència, suficient però, per emportar-se el primer torneig de Fow celebrat a Tarragona.


En la classificació individual, va guanyar amb 14 punts, amb britànics, el Jaime del CDS, així va quedar la classificació final per jugadors:

1er_ Jaime (aliats-CDS) 14 punts.
2on_ Jordi A. (aliats-CDS) 12 punts.
3er_ Toni M. (alemanys-FowT) 11 punts.
4art_ José G. Vatutin (alemanys-FowT) 10 punts (av.+5).
5è_ José F. (alemanys-FowT) 10 punt (av.+3).
6è_ Xavier A. (aliats-CDS) 6 punts.


Escenaris:
1a Ronda:Figh. With Draw.
2a Ronda: Hold the line.
3a Ronda: Encounter.


El torneig que va durar tot el dia, és va celebrar amb gran ambient, dins del marc de les terceres jornades de Rol i Estratègia de Tarragona. A la tarda, un cop finalitzada la tercera ronda, el patrocinador de l' event: Valkyrie Board Games (http://www.valkygames.com/) va fer entrega dels premis per a tots els participants, i els diplomes als equips.
Només ens queda felicitar als guanyadors i a tots els participants, agrair també, molt especialment, la bona acollida dels amics de l'associació de Jugadors de Rol de Tarragona, per deixa'ns incloure aquest envent a les jornades i donar-nos totes les facilitats per portar-la a bon port.


A tots, moltes gracies, ens retrobem l'any que ve,
salut i sisos,



Magí
Fowtarna 2011



PD: Poeu veure imatges del torneig a la nostra galeria d'imatges:

8.9.11

Torneig de Flames a Tarragona

























El dissabte 17 de Setembre a Tarragona, els companys de Fowtarna organitzem el I torneig de Flames a Tarragona, és un torneig modest però fet amb molta il·lusió, ja que és el primer que és fa a la nostra capital. El torneig és entre el club Fowtarna i els amics de Mollet del Vallés: el club “Consejo de Sabios”, el que en un principi anava a ser una simple kdda per jugar a FOW s'ha convertit, gracies a la bona disponibilitat dels nostres companys de l'associació de Rol de Tarragona, en un torneig amb esperit de continuïtat.


La tenda Valkyrie Board Games, serà present com a patrocinador d'aquest torneig, i disposara de parada de venta d'articles durant el cap de setmana de les jornades de Rol i Estratègia de Tarragona.


No cal dir-ho: esteu tots convidats !